Yrke og organisasjon

Nytt fra SVF

Aina Holand

Varamedlem

Styret i SVF

Vi blåser liv i denne gamle spalten som tidligere var fast innslag i NVT. Her vil du kunne lese siste nytt fra oss i SVF, og få en oppdatering på det viktige arbeidet vi gjør for deg som smådyrveterinær.

Alle som er medlem i Veterinærforeningen, kan melde seg inn i Smådyrpraktiserende veterinærers forening (SVF). Vi arrangerer to smådyrkurs i året som er gratis for SVF-medlemmer. I tillegg er vi arrangør av SVFs høstkurs og medarrangør av Veterinærdagene. Alle kursene har dyktige forelesere og aktuelle tema. SVF-medlemmer blir automatisk medlemmer av FECAVA og WSAVA. Som medlem får du rabatterte priser på kongressene de arrangerer.

I 2020 kommer SVF til å vektlegge BOAS-problematikken, HMS-retningslinjer for gravide, fadderordningen og å øke kattens og kaninens egenverdi. I tillegg vil vi utarbeide retningslinjer ved påvisning av særskilt resistente bakterier og klinikkrutiner til bruk ved mistanke om dyremishandling.

Det fine med å være medlem i SVF, er at veien fra deg til sentralstyret i DNV blir kort. Vi i SVF er her for medlemmene våre og taler deres sak.

Besøk oss på vår nye fine hjemmeside eller på Facebook, og kontakt oss gjerne om du har en sak vi skal ta opp for deg eller om det er noe du lurer på. Vi tar også gjerne imot tips til godt smådyrstoff vi kan få med i tidsskriftet.

På snarlig gjenhør,

Send gjerne tips og saker til meg. Har du tips eller saker om smådyrstoff til Veterinærtidsskriftet? Da vil jeg gjerne høre fra deg. Jeg heter Aina Holand og er varamedlem i SVF-styret. Jeg har fått ansvaret for å skaffe smådyrstoff til tidsskriftet.

Til daglig jobber jeg nå som smådyrveterinær ved EMPET Storo etter å ha vært ansatt ved flere smådyrklinikker på Østlandet og Vestlandet siden jeg ble uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen (NVH) i 2011.

Send dine tips og tekster til Aina Holand ainaholand@hotmail.com