Yrke og organisasjon

Veterinærdagene 27.–28. mai 2021 i Trondheim

Vi lever i omskiftelige og uforutsigbare tider. Allikevel er det viktig å gjenskape normalitet så langt det lar seg gjøre innenfor forsvarlige rammer

Veterinærforeningen ønsker å bidra til normalitet, og planlegger derfor også i år å avholde Veterinærdager for medlemmer og andre som måtte finne det interessant å delta.

Veterinærdagene 2021 finner sted 27.-28 mai på Clarion Hotel Trondheim og på nett. På grunn av uforutsigbarhet når det gjelder smittesituasjon, planlegger vi foreløpig et hybrid arrangement med både fysisk og digital deltakelse. Vi håper det vil være mulig å gjennomføre et arrangement med inntil 200 deltakere til stede, slik situasjonen var høsten 2020. I tillegg legger vi til rette for digital deltakelse for alle som måtte ønske det. Vi følger smittesituasjonen nøye og vi vil på kort varsel kunne gjøre om arrangementet til heldigitalt om det blir nødvendig.

Vi har gode erfaringer og tilbakemeldinger fra deltakerne på høstens kurs når det gjelder opplegget for digital deltakelse, og håper det vil være et attraktivt alternativ for de som av ulike årsaker ikke ser seg i stand til å delta fysisk.

Vi ser at det ikke er fornuftig å planlegge for fysiske fagtekniske utstillinger, og vil derfor tilby et litt annet opplegg for utstillere denne gangen.

Det blir som vanlig fem parallelle fagseksjoner med relevant innhold på høyt faglig nivå, og i tillegg en kortere seksjon for våre pensjonister.

Akvamedisin:

Fremtidig forvaltning av ILA i Norge

Veileder ikke-medikamentell behandling

Bærekraftig utvikling i norsk oppdrett

Aktuelt fra felt

Produksjonsdyr/Veterinær samfunnsmedisin:

Vaksiner og vaksinasjon mot smittsomme sykdommer

Villsvin og Afrikansk svinepest

Hest:

Tannlidelser, endokrinologi, luftveislidelser, etikk og jus

Smådyr:

Infectious and emerging diseases

Bokbad for pensjonister og andre interesserte:

Pensjonistene inviterer dagens og morgendagens veterinærer til bokbad.

Presentasjon av boka «Dyrehelsa i Norge»