Yrke og organisasjon

Nytt fra Smådyrpraktiserende veterinærers forening

Velkommen til SVFs høstkurs om urologI.

Foto: Shutterstock

Da er høsten her og et nytt styreår er i gang. Vi i Smådyrpraktiserende veterinærers forening (SVF) er en særforening under Den norske veterinærforening for veterinærer som interesserer seg for smådyr, og ser frem til å arbeide for våre medlemmer i året som kommer. Vår oppgave er å ivareta våre medlemmers faglige, fagpolitiske, kollegiale og sosiale interesser.

Vi har i dag 681 medlemmer, og ønsker flere velkommen. Vi skulle også ønsket oss flere innspill fra dere som medlemmer. Hvordan er tingenes tilstand for dere? Hva er du opptatt av, hva diskuterer dere, hvilke utfordringer rører seg? Hva er du fornøyd med, hva er du mindre fornøyd med? Jo flere tilbakemeldinger vi får og jo flere som engasjerer seg, jo enklere vil det være for oss å vite at vi er på rett spor når det gjelder å ivareta våre medlemmers interesser.

I året som er gått har vi fått innspill fra tre av dere. Det kan selvfølgelig bety at alt er såre vel for resten av medlemmene rundt omkring. Men vi i styret er også smådyrveterinærer og vet at virkeligheten ikke er slik. Derfor vil vi minne deg på at du må huske å benytte oss som særforening om du skulle ha behov for det.

På Veterinærforeningens hjemmeside finner du kontaktinformasjon til hver av oss i styret, eller du kan melde deg inn i SVF sin Facebook-side og sende melding eller følge oss der. Vi er takknemlig for at du er medlem. Engasjement er viktig. Jo flere som engasjerer seg, jo sterkere blir vi. Sammen.

På tampen: Har du fått med deg årets høstkurs i urologi som vi arrangerer 3.–5.november? Påmeldingen er nå åpen. Det vil delta tre svært gode forelesere som vil dekke emnet bredt, med oppdatering av kunnskap for både nye og erfarne veterinærer. Vi vil også sørge for et topp sosialt program, og håper du kommer!

Hilsen oss i SVF

Send dine tips og tekster til Aina Holand

ainaholand@hotmail.com