Minneord

Lars Haugene

Lars ble født 18. mars 1962, og døde etter lengre tids sykdom 22. mai 2023. Han etterlot seg kona Hege, barna Tormod og Mari, barnebarnet Gustav og bonusbarna Morten, Marianne og Markus.

Lars vokste opp i Tenvik utenfor Larvik sammen med foreldrene Frøydis og Einar, og storebror Arild.

Han gikk på kull 82 ved Norges veterinærhøgskole, og arbeidet i klinisk praksis på Finnsnes det meste av sin yrkesaktive karriere. Han etablerte tidlig Finnsnes Dyreklinikk og har gjort en betydelig innsats i både produksjonsdyrpraksis med vakt og som smådyrpraktiker. Klinikken ble etter hvert en del av AniCura hvor Lars var en viktig stemme i ledergruppen i Nord-Norge. Han var en omtenksom og god kollega, hjelpsom og lojal, verdsatt av kunder og av ansatte.

Vårt forhold til Lars er først og fremst som god venn. Vi har i mange år dyrket jakt og friluftsliv sammen – og kan glede oss over gode minner fra turer i Sverige, Danmark, på Senja og på hytta i Dividalen. Etter hvert har vi lært familien å kjenne også. Kona Hege og barna som betydde så mye for Lars, og som vi vet var viktig for dem.

Vi vil minnes Lars lune humor, hans ekte engasjement for venner og familie, jegeren og hundemannen og den gode samtalepartneren.

Carsten Glindø og Bente Akselsen